گروه مهاجرتی و حقوقی اکسپرس

گروه مهاجرتی و حقوقی اکسپرس

مهاجرت به اکوادور

مهاجرت به کانادا

:.وبسایت رسمی گروه مهاجرتی و حقوقی اکسپرس.:

| شماره تماس :00584246333816

اخذ مدرک تحصیلی

اخذ مدرک تحصیلی
تاریخ ایجاد: ۹۷/۰۱/۲۸ توسط expressadmin دسته بندی: بازدید : 80
اخذ مدرک تحصیلی

🔴شرايط معادل سازی و تبديل سوابق كاري شما به مدرك تحصيلي 🎓

 

🔴‎تبدیل تجربیات کاری و تحصیلی،  فرهنگی و هنری و اجتماعی شما به مدرک لیسانس و فوق لیسانس و دکترا، از دانشگاه اروپايي و آمریکایی، با اعتبار جهانی

📌‎ظرف مدت ٧٠ روزه كاري با تائید وزارت امور خارجه و وزارت علوم امریکا

قابل استعلام بصورت انلاین از وب سایت دانشگاه

‎🔴مناسب برای:

‎ادامه تحصیل

‎افزایش امتیازات جهت مهاجرت

‎ارتقای شغلی

‎اخذ مجوزهای دولتی و قانونی

‎اخذ اقامت کارمندی در خارج از کشور

‎اخذ مجوزهای دولتی در ایران

‎ثبت شرکت در خارج از کشور

✅‎منظور از تجربیات زندگی، و سوابق کاری و اجتماعی شما (برای اخذ مدرک تحصیلی) چیست؟

‎تجربه کاری در هر زمینه

‎آموزش نظامی

‎دستاورد های آموزشی

حضور در کارگاه و اموزشهای کارگاهی

‎مشارکت در سازمانها، موسسات و انجمن ها

‎تجربیات شخصی

‎مشارکت شخصی یا داوطلبانه در فعالیت های اجتماعی

‎مطالعات، مقالات، همه دیده ها و شنیده های علمی هنری و فرهنگی و اجتماعی شما

‎شرایط اخذ مدرک لیسانس ✅(کارشناسی)

📌‎در صورتی که شما تمایل دارید مدرک لیسانس ( كارشناسي )  را بر اساس تجربیات زندگی و کاری و تحصیلی خود دریافت کنید باید شرایط زیر را داشته باشید.

📌‎دانشجو و متقاضی مدرک لیسانس باید حداقل ۱ سال در زمینه ای که می خواهد مدرک بگیرد مدارک مستدل و یا معرفی نامه داشته باشد. ترجمه شده با زبان انگليسي (در صورتی که در تهیه معرفی نامه و مدارک مشکل دارید با ما مشورت کنید)

‎سن متقاضی باید حداقل ۲۲ سال باشد

✅‎شرایط اخذ مدرک فوق لیسانس (کارشناسی ارشد)

📌‎در صورتی که شما تمایل دارید مدرک  فوق لیسانس را بر اساس تجربیات زندگی و کاری و تحصیلی خود دریافت کنید باید شرایط زیر را داشته باشید. اما در صورتی که مدارک شما کامل نیست و تجربیات کاری ندارید باید سطح زبان انگلیسی شما در سطحی باشد که در تست و امتحان آنلاین شرکت کنید.

☑️‎دانشجو و متقاضی مدرک فوق لیسانس باید حداقل  ۳ سال در زمینه ای که می خواهد مدرک بگیرد مدارک مستدل و معتبر و یا معرفی نامه داشته باشد.ترجمه شده به زبان انگليسي (در صورتی که در تهیه معرفی نامه و مدارک مشکل دارید با ما مشورت کنید)

‎براي مدرك دكترا نيز نياز به سوابق كاري حداقل ۴ سال داريد كه مي بايست به زبان انگليسي ترجمه شده باشد .

هزینه مدرک لیسانس از دانشگاه امریکایی ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار

هزینه مدرک فوق لیسانس از دانشگاه امریکایی ۱۴۰۰ تا ۱۸۰۰

هزینه مدرک دکترا در رشته های غیر پزشکی از دانشگاه امریکایی ۱۸۰۰ تا ۲۱۰۰ دلار

                     ‎مدارک لازم:🔴

‎ارائه یک رزومه کاری از شرح زندگی و فعالیتهای داوطلب، به زبان انگلیسی که اصطلاحاً به ان سی ویCV  گفته می شود.

‎کپی صفحه اول پاسپورت (متقضیانی که پاسپورت ندارند باید شناسنامه خود را ترجمه رسمی نموده و صفحه اول را ارسال کنند)

‎ارائه مدارک کاری و ترجمه انها به زبان انگليسي توسط دارالترجمه هاي ايران .

‎هر نوع مدرکی که نشان از سابقه کاری شما دارد ترجمه شده به زبان انگليسي .  از جمله: عکس، مجله، بروشور، مدارک علمی – سابقه کاری – تحصیلی – تجربی.. از بین این مدارک، باید حداقل یک مدرک و حداکثر سه مدرک شما ترجمه رسمی به زبان انگليسي با مهر وزارت امور خارجه ایران را داشته باشد. و یا اگر معرفی نامه ای دارید باید آن را ترجمه رسمی  نمایید. در صورتی که مدرک فنی و حرفه ای – کاردانش یا مدرکی معتبر از کلاسهای آزاد فنی و یا پیراپزشکی دارید همان برای ترجمه و ارائه به دانشگاه کافی است. و یا اگر مدرک معتبری مثلاً از یک اموزشگاه یا موسسه دارید می توانید همان را ترجمه رسمی  نموده و با مهر وازرت امور خارجه  برای ما ارسال نمایید (تمامی دارالترجمه های ایران این کار را برای شما  انجام می دهند). اگر مدرک رسمی ندارید  که بتوان آن را ترجمه کرد باید به جای  آن سابقه کاری زیاد داشته باشید.

‎یک قطعه عکس پاسپورتی

‎کپی صفحه اول پاسپورت

‎ادرس و نشانی محل سکونت

‎و ادرس ایمیل . و حداقل ٢ شماره تماس .

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

تماس با ما
  • شماره تماس ایران : 09123007635
  • شماره تماس وکیل ونزوئلا و اکوادور : 00584246333816
  • شماره تماس وکیل امریکا و حوزه کارائیب : 0014243022218
  • شماره تماس اکوادور : 00593984486168
عضویت در خبرنامه ما